Veneto

Bixio Passonero 2014

Lavet på Merlot og Cabernet Sauvignon med 8 måneders fadlagring. En dejlig blød, rund og fyldig vin med dybrød farve og intens duft. Fremstillet efter appassimento metoden, hvor en del af druerne tørres på vinstokkene.

PRIS 89,-

img_5318

Bixio Amarone 2015

Når høsten begynder i Valpolicella lægges de bedste drueklaser til tørring på godt ventilerede loftsrum, hvor de ligger til ca. 1. februar hvor presningen finder sted. På denne måde taber druerne ca. 30-40% i vægt, hvilket skyldes fordampning af vand fra druerne. Når druerne så presses ca. 1. februar har man en meget koncentreret druemost med et højt sukkerindhold, hvilket gør at man kan opnå den høje alkoholstyrke på 15% som denne kraftige amarone har. Det anbefales at der sammen med denne kraftige amarone suppleres med lidt vand på middagsbordet.
Velegnet til: rødt kød, vildt, and og flæskesteg. Kan med fordel dekanteres.

PRIS 199,-

img_5320

Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2015

Ripasso er en vin fremstillet på 2 typer vin. Den almindelige Valpolicella Classico Superiore hældes over masken fra Amarone fremstillingen og får lov til at tage smag og kraft fra Amaronen. Man opnår dermed en fremragende vin med smag af Amaronen dog med en lidt lavere alkoholstyrke på 13%. Velegnet til alle slags kødretter samt pastaretter.

PRIS 95,-

Amarone della Valpolicella D.O.C. 2013 - Lorenzo Vantini

Når høsten begynder i Valpolicella lægges de bedste drueklaser til tørring på godt ventilerede loftsrum, hvor de ligger til ca. 1. februar hvor presningen finder sted. På denne måde taber druerne ca. 30-40% i vægt, hvilket skyldes fordampning af vand fra druerne. Når druerne så presses ca. 1. februar har man en meget koncentreret druemost med et højt sukkerindhold, hvilket gør at man kan opnå den høje alkoholstyrke på 15% som denne kraftige amarone har. Det anbefales at der sammen med denne kraftige amarone suppleres med lidt vand på middagsbordet. Lorenzo Vantinis årgang 1998 blev præmieret med Guldmedalje i den 4. Valpolicella vinkonkurrence afholdt af Consorzio Tutela Vini Valpolicella.
Velegnet til: rødt kød, vildt, and og flæskesteg. Kan med fordel dekanteres.

PRIS 159,-