Alsace

Gewurztraminer Domaine Stoeffler

En bouquet af udsprungne roser og mango, der åbner sig i glasset. Fyldig krydret smag med antydninger af fersken og lidt peber. God til thaimad, vildt og stærke oste.

PRIS 109,-

Pinot Gris Domaine Stoeffler

Lækker fed og intens Pinot Gris med bouquet af syltede frugter og honning. Smag af modne frugter med en frisk honningafslutning. Den flot integrerede syre lover et godt udviklingspotentiale. Ideel hvidvin til aperitif eller foie gras.

PRIS 99,-

Muré Cremant Prestige brut

VINDER af Cremant-smagning i BT. Druesammensætning: 25% pinot Blanc, 25% pinot Auxerrois, 20% Pinot Gris, 10% pinot noir, 20% Rielsing.
En skøn tør Cremant, meget rig på frugt og elegant perlende i glasset.

PRIS 149,-

Riesling Domaine Stoeffler

En flot riesling med den karakteristiske smag af citrusfrugter og lidt mandarin. God struktur og rar syre med en lang eftersmag. Skøn hvidvin til skaldyr, lyst kød og fjerkræ.

PRIS 99,-

Pinot Blanc Domaine Stoeffler

Dejlig frisk og frugtig vin, med bouquet af modne ferskner. En pinot blanc der falder i de flestes smag og som passer fint til forretter og fiskeretter. Pga. en let druesødme i eftersmagen egner den sig også glimrende som aperitif.

PRIS 89,-

Muré Cremant Demi-sec

Demi-sec betyder halvtør og det gør den perfekt som aperitif. Eller til receptionen hvor der skal kræses lidt ekstra. De fine små bobler, den bløde fyldige smag og den vedvarende eftersmag gør den til et hit overalt. Også til kransekagen nytårsaften.

PRIS 149,-